Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Automatizari industriale-Automatizari usi de garaj rezidentiale -Automatizari usi de garaj industriale-Automatizari porti batante culisante autoportante-Control Acces GSM-Instalati de Interfoane- Instalati Hidraulice-Reparati cilindri hidraulici pompe distribuitoare cuti viteza-Reconditionari pompe hidraulice distribuitoare-Instalati frigorifice-Reparati intretinere instalati frigorifice-Vitrine frigorifice-Reparati aparate de aer conditionat-Reparati instalati frigorifice auto-Reparati frigidere congelatoare-Reparati vitrine frigorifice-Service ocazional sau la comanda.

 

Nice

Automatizare porti batante.
Motoare montare externa pentru canate pana la 1,8m. Componentele interne: reductii ale partilor in miscare. Montare rapida si usoara. Condensator integrat. Dispozitiv de deblocare cu cheie personalizată Nice. Identificare obstacol, limitatoare mecanice PLA 13 la deschidere. Continutul kitului: motoreductor WG400 2 buc., unitate de control, fotocelule, receptor, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa, antena, telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 16,7kg.
Automatizari porti batante.
Motoare montare externa cu brat articulat pentru canate pana la 2m. Unitate de control integrata, sofisticata. Brate solide din aluminiu, antiforfecare. Functionare in caz de inrtrerupere a curentului cu baterie PS124 ? optional. Functii speciale ? poarta pietonala, test foto, programare usoara cu o singura tasta, protectie anti-strivire. Carcasa extra compacta din aluminiu. Continutul kitului: motor: PP7024, PP7224 cu unitate de control, fotocelule, receptor, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa, antena, telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 21,6kg.
Automatizare porti batante.
Motoare montare externa pentru canate pana la 3m. Montare usoara, conector rapid de alimentare. Ambreaj cu dispozitiv anti-strivire. Functionare silentioasa. Partile mobile din metal sau aliaj bronz pentru fiabilitate. Versiune 24 Vdc cu encoder magnetic pentru uz intens. Unităti de control recomandate: A6, A6F, A60. Unitate de control recomandate pentru motoare 24Vdc: A824. Continutul kitului: 2 motoare MB, unitate de control, fotocelule, receptor, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa, antena,telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 20,5kg.
Automatizare porti culisante.
Pentru porti culisante de pina la 200 kg si lungime pana la 5m, motoreductor electromecanic ireversibil, 24V, cu unitate de comanda si receptor. Continutul kitului: Motor RD200, unitate de control, fotocelule, receptor integrat, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa, antena, telecomanda 2 canale.
Greutate: 12kg.
Automatizare porti culisante
Pentru porti pana la 600 kg greutate. Motor construit compact cu unitate de control integrata. Instalare usoară pe o placa robusta si comoda. Deblocare cu cheie. Optional card PIU pentru a creste numarul functiilor. Motoreductor cu rulmenti. Continutul kitului: Motor RO 1000,unitate de control, fotocelule, receptor, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa, antena, telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 13,5kg.
Automatizare pentru usa de garaj sectionala orizontala si laterala, basculanta .
Motor 24Vdc transmisie lant, montaj rapid. Butoane START/STOP incorporate. Sistem deblocare manual practic. Butoane START/STOP incorporate. Lumina de control integrata 21 W. Continutul kitului: motor tractiune lant 24V, 650N, receptor, emitator, ghidaj 3m. telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 12kg.
Fotocelule, senzori de siguranta.
Pereche fotocelule montabil pe tencuiala, 12-24 V, pe distanta de 15-30 m.
Automatizare pentru usa de garaj sectionala, basculanta.
Motor cu curea extrem de silentios, fiabil. Instalare simpla si rapida, capul motor orientabil 180? Programarea automată a cursei. Butoane START/STOP ?ncorporate. Sistemul BlueBus face posibila legarea in sir a mai multor fotocelule si alte accesorii. Identificare obstacole, monitorizarea absorbtiei motorului, acceleratie si incetinire reglabile Lampă ?ncorporată 21W in motor. Continutul kitului:motor tractiune curea 24V, 650N, receptor, emitator, ghidaj 3m, telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 15,5kg.
Bariera acces parcare.
Pentru parcari de tip privat, public si industrial. Utilizare intensa. Bara pana la 3m, placa de suport ancorare in dotare, motor 24Vcc, cu cutie din otel galvanizat si zincat, placa suport de baza ancorare in dotare, sistem BlueBus.
Greutate: 40kg.
Bariera acces parcare.
Pentru parcari de tip privat, public si industrial. Utilizare intensa. Bara pina la 4m, placa de suport ancorare in dotare, cu encoder Ireversibil 230Vca, motor 24Vcc, cu cutie din otel galvanizat si zincat, placa suport de baza ancorare indotare.
Greutate: 50kg.
Automatizare porti culisante
Pentru porti pana la 350 kg greutate. Tehnologie BlueBus. Sesizare a 7 accesorii cu sistem BlueBus legate doar prin 2 fire. Functionare in caz de intrerupere a curentului cu baterie PS124 optional. Posibilitate de reglare a vitezei, fortei si a timpului de repaus. Motoreductor cu rulmenti foarte silentios. Viteza mare, pana la 0,34 m/s - in functie de marimea portii. Continutul kitului: Motor RB350, unitate de control, fotocelule, receptor, emitator, selector cu cheie, semnalizare luminoasa cu antena, telecomanda cu 2 canale.
Greutate: 12kg
Semnalizare luminoasa.
Semnalizare luminoasa intermitenta 24V/ 25W, portocalie.
Telecomanda, emitator.
Emitator mini 2 canale, cod fix.
Telecomanda, emitator.
Emitator 1, 2, 4, 9 canale (O-code unic de identificare), cod rulant.
Caracteristici : -telecomanda cu 4,5 milioane de miliarde de combinatii; -sistem 433,92 MHz cu cod saritor cu functie de autoinvatare; -imposibilitatea clonarii transmitatorului; -consum redus pentru autonomie mai mare; -semnalizare prin led cand bateria e descarcata; Caracteristici tehnice : -frecventa portanta : 433,92 MHz +- 100KHz; -raza de actiune : 150-200 m (cu antena acordata in spatiu liber); -codificare : digitala 52 bit; -alimentare : 12 Vcc, +20%-40% cu baterie 23A; -curent mediu absorbit : 25 mA; -dimensiuni : 72x40x15 mm;
Caracteristici : •telecomanda cu 4,5 milioane de miliarde de combinatii; •sistem 433,92 MHz cu cod saritor cu functie de autoinvatare; •imposibilitatea clonarii transmitatorului; •consum redus pentru autonomie mai mare; •semnalizare prin led cand bateria e descarcata; Caracteristici tehnice : •frecventa portanta : 433,92 MHz +- 100KHz; •raza de actiune : 150-200 m (cu antena acordata in spatiu liber); •codificare : digitala 52 bit; •alimentare : 12 Vcc, +20%-40% cu baterie 23A; •curent mediu absorbit : 25 mA; •dimensiuni : 72x40x15 mm;
Telecomanda NICE Era One

Transmitator portabil cu gestionare a Codurilor de Identitate si a Certificatelor, functie de auto invatare si receptor de proximitate integrat.

Specificatii

Transmitator portabil cu gestionare a Codurilor de Identitate si a Certificatelor, functie de auto invatare si receptor de proximitate integrat.

Caracteristici generale:

Sistem cu 433,92 MHz, Rolling Code cu codificare O-Code pe 72 Bit, compatibil si cu receptoarele cu codificare Nice FloR.
Receptor de proximitate incorporat care permite, datorita transmiterii Codului de Identitate intre doua radio comenzi, memorarea unui nou transmitator folosindu-se unul deja abilitat in receptor.
Posibilitate de programare a pana la 9 coduri de identitate sau certificate ale receptoarelor.
Practic si elegant, transmitatorul Era-One poate fi folosit ca portchei rafinat si tehnologic sau poate fi fixat pe perete sau pe bordul masinii datorita suportului comod inclus in pachet.
Sigur si evoluat, sistemul Era-One cuprinde:
transmitatoare cu 2 canale;
receptoare cu conector sau precablat, cu si fara transmitator incorporat.
Utilizeaza sisteme de calcul si de recunoastere care ii maresc gradul de siguranta si reduc de circa 3 ori timpul de raspuns al automatismului.
Caracteristici tehnice:

frecventa portanta: 433,92 MHz controlat de SAW
raza de actiune estimata: 200 m (in exterior); 35 m (daca se afla ininteriorul cladirilor)
codificare: O-Code 72 bit; rolling code (compatibil Flo-R)
alimentare: 3 Vcc; baterie cu litiu de tip CR2032
consum mediu: 15 mA
dimensiuni greutate: 44x55x10 h 11 g