Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Automatizari industriale-Automatizari usi de garaj rezidentiale -Automatizari usi de garaj industriale-Automatizari porti batante culisante autoportante-Control Acces GSM-Instalati de Interfoane- Instalati Hidraulice-Reparati cilindri hidraulici pompe distribuitoare cuti viteza-Reconditionari pompe hidraulice distribuitoare-Instalati frigorifice-Reparati intretinere instalati frigorifice-Vitrine frigorifice-Reparati aparate de aer conditionat-Reparati instalati frigorifice auto-Reparati frigidere congelatoare-Reparati vitrine frigorifice-Service ocazional sau la comanda.

 

Roadkit 200Kg

Creat Du 13 sep 2009 08:31:48 -0300 | Ultima modificare Du 19 sep 2010 06:12:08 -0300
Descriere produs:

ROAD200 este un motoreductor electromecanic destinat pentru mişcarea automată a porţilor culisante pentru o utilizare rezidenţială, cu unitate electronică de control şi receptor încorporat prin radiocomandă.
ROAD200 funcţionează cu energie electrică, dacă se întrerupe alimentarea electrică motoreductorul se poate debloca cu chei specifice şi poarta se poate mişca manual.


KIT-ul de automatizare contine urmatoarele:

• 1 motoreductor electromecanic cu unitate de comanda si receptor radio;
• 1 telecomanda;
• 1 set fotocelule;
• 1 selector cu cheie;
• 1 lampa de semnalizare;
• 1 antena.

La instalarea automatizarilor pentru portile culisante este necesara CREMALIERA. Aceasta se achizitioaneaza separat in functie de lungimea portii. Pretul cremalierei este 16,07 EURO (TVA inclus) / ml.

LIMITE DE UTILIZARE
În general, ROAD200 este adecvat pentru automatizarea porţilor cu o greutate de până la 200 kg şi cu o lungime de până la 5 m.Înălţimea porţii permite determinarea numărului maxim de cicluri pe oră şi de cicluri consecutive, în timp ce forţa necesară pentru a o mişca permite determinarea procentajului de reducere a ciclurilor; de exemplu, dacă canatul are o lungime de 3,8 m va admite 15 cicluri / oră şi 10 cicluri consecutive, dar dacă canatul cântăreşte 170 kg, acestea trebuie reduse la 70%, deci rezultatul este de 11 cicluri / oră şi aproximativ 7 cicluri consecutive.
Pentru a evita supraîncălzirea, unitatea este prevăzută cu un limitator, care se bazează pe efortul motorului şi durata ciclurilor, activându-se atunci când se depăşeşte limita maximă.


Producator: Automatizari NICE - Italia
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one