Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Automatizari industriale-Automatizari usi de garaj rezidentiale -Automatizari usi de garaj industriale-Automatizari porti batante culisante autoportante-Control Acces GSM-Instalati de Interfoane- Instalati Hidraulice-Reparati cilindri hidraulici pompe distribuitoare cuti viteza-Reconditionari pompe hidraulice distribuitoare-Instalati frigorifice-Reparati intretinere instalati frigorifice-Vitrine frigorifice-Reparati aparate de aer conditionat-Reparati instalati frigorifice auto-Reparati frigidere congelatoare-Reparati vitrine frigorifice-Service ocazional sau la comanda.

 

Robokit 600Kg

Creat Du 13 sep 2009 08:39:44 -0300 | Ultima modificare Du 19 sep 2010 06:10:38 -0300
Descriere produs:
ROBUS600 este un motoreductor electromecanic destinat pentru mişcarea automată a porţilor culisante pentru o utilizare rezidenţială, cu unitate electronică de control şi receptor prin radiocomandă. Conectările electrice către dispozitivele externe sunt sensibile datorită utilizării „BlueBUS”, o tehnică care permite conectarea diferitelor dispozitive doar cu 2 cabluri.
ROBUS600 funcţionează cu energie electrică; dacă se întrerupe alimentarea electrică motoreductorul se poate debloca cu o cheie şi poarta se poate mişca manual; de asemenea, se poate utiliza accesoriul opţional; bateria compensatoare PS124 care permite efectuarea unor manevre, inclusiv în lipsa energiei electrice din reţea.

KIT-ul de automatizare contine urmatoarele:

• 1 motoreductor electromecanic cu unitate de comanda si receptor radio;
• 1 telecomanda;
• 1 set fotocelule;
• 1 selector cu cheie;
• 1 lampa de semnalizare;
• 1 antena.

La instalarea automatizarilor pentru portile culisante este necesara CREMALIERA. Aceasta se achizitioaneaza separat in functie de lungimea portii.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one