Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Automatizari industriale-Automatizari usi de garaj rezidentiale -Automatizari usi de garaj industriale-Automatizari porti batante culisante autoportante-Control Acces GSM-Instalati de Interfoane- Instalati Hidraulice-Reparati cilindri hidraulici pompe distribuitoare cuti viteza-Reconditionari pompe hidraulice distribuitoare-Instalati frigorifice-Reparati intretinere instalati frigorifice-Vitrine frigorifice-Reparati aparate de aer conditionat-Reparati instalati frigorifice auto-Reparati frigidere congelatoare-Reparati vitrine frigorifice-Service ocazional sau la comanda.

 

Electra

Creat Du 20 sep 2009 06:49:55 -0300 | Ultima modificare Sb 11 iun 2011 18:13:34 -0300
IMAGINEA, care spune mai mult decat o mie de cuvinte.
Noua gama de videointerfoane de la ELECTRA aduce beneficii suplimentare utilizatorilor: mai multa siguranta, mai mult confort, la preturi fara concurenta.
Panourile exterioare video ELECTRA sunt o imbinare armonioasa a celor mai importante functiuni pe care trebuie sa le aiba interfonul de la intrare: camera video color, display electronic pentru lista locatarilor si mesaje sau modul afisare adresa si numar, tastatura iluminata, acces controlat pe baza de tag de proximitate, carcasa din inox.

Camera video color transmite imaginea in casa ta, creeaza acea legatura naturala intre exterior si interior. Fara indoiala ca videointerfonul ofera mai multa siguranta pentru ca VEZI cine este la intrare, in orice moment.

La panourile pentru blocuri, display-ul electronic asigura o interfata prietenoasa cu locatarii si vizitatorii, comunicand cu ei in permanenta prin mesaje text care indica:

•Adresa imobilului
•Lista locatarilor: numarul apartamentului si numele locatarului
•Modul de utilizare a panoului: cum se realizeaza cautarea locatarului in lista, cum se apeleaza, cum se anuleaza apelul, status-ul comunicarii cu apartamentul apelat – convorbire, acces acordat, etc.
•Pentru locatarii imobilului, se pot afisa si scurte informari de interes comun pe scara.
Panourile pentru vile sunt prevazute cu un modul special pentru afisarea numarului si adresei, iluminat pe timp de noapte.


Tastatura iluminata asigura vizibilitatea foarte buna pe timp de noapte, indiferent de gradul de iluminare de pe strada.

Accesul cu tag-ul de proximitate este foarte facil, daca e sa facem comparatie cu cheia clasica sau codul de acces. Este mult mai confortabil sa apropii un tag de panou, decat sa introduci o cheie in broasca sau sa tastezi un cod, mai ales atunci cand vii acasa incarcat cu bagaje.
Noua generatie de posturi interioare video ELECTRA (TOUCH LINE) este cea mai buna alternativa de a trece de la clasicul interfon audio la cel mai modern videointerfon: display LCD color, tastatura tip TOUCH, tehnologie GLASS, hands-free.

Ecranul LCD color reda imagini de inalta definitie. Fara indoiala ca videointerfonul ofera mai multa siguranta pentru ca VEZI cine este la intrare, intimitate pentru ca nu esti nevoit sa raspunzi ca sa afli cine te cauta, dar si confortul de a nu intreba de fiecare data „Cine-i ?”.
Tot un plus de siguranta aduce si functiunea de monitorizare, care iti da posibilitatea sa observi in orice moment ce se intampla in fata intrarii. Instalatia de videointerfon ELECTRA permite si conectarea de camere video suplimentare, pentru o monitorizare extinsa: parcare, intrare secundara, curtea din spate, etc.

Tastatura tip TOUCH este prietenoasa, intuitiva si simplifica foarte mult utilizarea videointerfonului. Aceasta tastatura reprezinta cea mai avansata solutie in domeniu, bazata pe electronica de varf si pe eliminarea completa a butoanelor mecanice. Ea inseamna la exterior doar o reprezentare grafica pe carcasa videointerfonului, functia dorita fiind selectata printr-o simpla atingere a suprafetei imprimate.
Tastatura se ilumineaza in totalitate cand este atinsa sau cand postul este apelat. Semnalizarile luminoase sunt de asemenea foarte intuitive:

•In momentul apelului, tasta de convorbire clipeste intermitent, semnalizand ca trebuie apasata prima.
•Cand postul se afla pe volum audio INCHIS, tasta de volum este rosu permanent, atentionandu-te astfel sa il deschizi daca vrei sa primesti vizitatori.
Un alt avantaj de necontestat al noii tastaturi este fiabilitatea crescuta in raport cu tastaturile mecanice clasice, la care poate aparea frecvent posibilitatea de blocare a butoanelor.


Tehnologia GLASS presupune un stil minimalist si utilizarea unor materiale nobile, lucioase, care confera o eleganta deosebita produselor. Noua imagine a videointerfoanelor ELECTRA se inscrie in tendintele de pe plan mondial in design-ul gadget-urilor electronice. Astfel, postul interior video ELECTRA se va incadra perfect in peisajul din care mai face parte televizorul LCD HD, home cinema-ul, Ipod-ul sau Iphone-ul.

Posturile interioare video ELECTRA sunt fara receptor (hands-free): confortabile, cu aspect placut fara acel fir de telefon care atarna inestetic pe perete si fiabile, neexistand practic posibilitatea de blocare prin asezarea incorecta a receptorului.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one