Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Automatizari industriale-Automatizari usi de garaj rezidentiale -Automatizari usi de garaj industriale-Automatizari porti batante culisante autoportante-Control Acces GSM-Instalati de Interfoane- Instalati Hidraulice-Reparati cilindri hidraulici pompe distribuitoare cuti viteza-Reconditionari pompe hidraulice distribuitoare-Instalati frigorifice-Reparati intretinere instalati frigorifice-Vitrine frigorifice-Reparati aparate de aer conditionat-Reparati instalati frigorifice auto-Reparati frigidere congelatoare-Reparati vitrine frigorifice-Service ocazional sau la comanda.

 

Instalati Frigorifice

Reparati aparate de aer conditionat.
Reparati instalati frigorifice auto.
Reparati frigidere, congelatoare.
Reparati vitrine frigorifice
Service ocazional sau la comanda.
Executam intretinere curenta la instalatii frigorifice stationare sau frigorifice mobile instalate pe autovehicule de transport.
Realizam intretinere sau diferite reparatii la toate tipurile de instalatii frigorifice stationare si la toate tipurile de echipamente frigorifice mobile, in regim de contract sau ocazional, in locatia clientului sau locatia noastra.

Adresa: Str.Siretului No.30 Cluj-Napoca
Telefon: 0264 535399
Mobil: 0745782632
E-mail: frigomet@yahoo.comInstalatiile frigorifice industriale asigura o temperatura controlata in camere special amenajate destinate pastrarii calitatilor si proprietatilor produselor alimentare sau nealimentare.

Pentru realizarea instalatiilor frigorifice utilizam echipamente noi, de ultima generatie ale producatorilor consacrati in domeniu si marci de prestigiu.

Instalatia electrica aferenta poate fi realizata in varianta simpla sau prevazuta cu un tablou de automatizari echipat cu controler ce asigura buna functionare a instalatiei si semnale acustice pentru avarii diverse. Aceste semnalizari va vor asigura o informare permanenta asupra starii de functionare a instalatiei si evitarea unor defectiuni ulterioare ce ar presupune costuri mari de intretinere .

Deasemenea la lucrari mai complexe instalatia electrica poate fi prevazuta cu un tablou de automatizari ce are inclus un automat programabil monitorizat de pe un calculator
Realizarea instalatiilor si depozitelor frigorifice de orice dimensiuni.
Vitrinele frigorifice au refrigerare ventilata iar degivrarea se face automat. Sunt prevazute cu suprastructura din sticla cu sistem de iluminare, geam rabatabil, suprafata expunere din inox plastifiat, blat din inox 300 mm, spatiu de depozitare refrigerat dotat cu usi, profil antisoc din cauciuc si termometru mecanic.

Montaj - Reparati

Creat Sb 22 aug 2009 18:07:26 -0300 | Ultima modificare Sb 22 aug 2009 18:37:58 -0300